Малдиви, Сейшели, Доминикана, Мавриции - или как да изберем най-подходящата за нас екзотична почивка!

Кога, къде и защо времето и атмосферата ще ви харесат!

Оставяйки настрана няколко абсолютни стандарта, думата „екзотичен” извиква различни неща в съзнанието на всеки от нас, когато става дума за избор на подходяща почивка. Този избор не се свежда до екзотичното звучене на страната или просто хвърляне на стреличка върху картата при избор на дестинация – поне за тези от нас, които искат да получат най -доброто от своята заслужена почивка.

Естествено вашият туроператор играе ключова роля в помощ на избора на дестинация и успешното пътуване, но е важно да се ориентирате къде, какво се предлага преди да стесните избора до едно окончателно решение. Светът е пълен с някои наистина невероятни дестинации, които в днешно време са по-достъпни от всякога. Това, което всеки от нас трябва да направи е да реши  какво точно представлява рая за него.

 Text and image block
 Text and image block

Истински релакс  - Ако в ума ви се върти 100% релакс, мир, спокойствие и неповторима красота, то Малдиви звучи като точното място. Тези почивки са високо ценени, заради техния изключителен и изискан характер. На тези красиви острови, с чисти води и жарко слънце, някои от най-добрите вериги хотели предлагат изискани почивки само за възрастни, където пълната релаксация е стандарт.

Семейно забавление - Всичко изброено по-горе няма да бъде особено подходящо за енергично семейство, жадно за забавления. За щастие има някои зашеметяващи екзотични дестинации, които предлагат почивка за цялото семейство. Основно такива курорти са разположени в Карибско море и около него. И под забавление за семейството не се разбира просто гледане на анимационни филми в стаята, а по-скоро водни паркове, анимация, много и различни и огромни забавления и атракциони, денонощен надзор и анимация на децата, което е толкова необходимо за почивката на родителите.

Text and image block

Приключения и опознаване на нови места - Ако търсите как да се отбиете от утъпканите пътеки и искате да разкриете тайни, в които средностатистическия турист никога няма да бъде просветен, помислете за почивка в Доминиканската република с дузина екскурзии на място. При посещението на такъв островитянски рай възможностите са наистина безкрайни за тези, които търсят да открият и изживеят нещо, което никога няма да видят у дома. Разбира се, не пренебрегвайте сигурността си и винаги се съветвайте със съответния туристически агент или туроператор за по-екстремните забавления.

Културни ценности - Друг тип екзотична почивка, за някои хора е тази, в която можете да се потопите, да вкусите, да подушите и да усетите с всичките се сетива различна от вашата култура. В този случай може би най-добрите почивки биха били в зашеметяващия Дубай или невероятната Индия. И двете дестинации предлагат празник за сетивата още от първата крачка от самолета. Това са двете дестинации, където експертния опит по време на резервацията може да промени всичко и да ви помогне за незабравимо преживяване. Не пренебрегвайте специалистите.

Plana Business Cloud CMS - за голяма картина

 За помощ при избора на дестинация - 02 868 34 00 или all@europatour.bg