Пет причини да обичаме круизите

Защо да избереш круиз за следващата си почивка

 Често хората ни питат защо да предпочетат круиз пред по-традиционните почивки или екскурзии, най-често, защото имат грешни представи за круизите. Освен, че круизните кораби могат да ви заведат до всякакви дестинации по целия свят, те са място, на което да прекарате почивката си без всякакви тревоги, да се насладите на романтиката на океана и да се запознаете с много хора със сходни интереси. Тук ще изброим 5-те ни любими характеристики на круиизите, както и няколко съвета за Вас.

Страхотна цена
 Повечето круизи излизат по-евтино, в сравнение с хотел, ресторанти, барове и другите забавления на същото ниво като на кораба. При качването си на борда на кораба, пасажерите могат да избират между огромно разнообразие от дейности, които са включени в цената. Често ви предлагаме и специални оферти, като например децата да пътуват безплатно или втория пасажер на половин цена. Запишете се са нашия бюлетин, за да получава най-добрите ни предложения.

Odoo изображение и текстов блок

Повече дестинации, по малко пътуване
На борда на един круизен кораб,в зависимост от продължителността на круиза пасажерите имат възможността на обиколят множество интересни дестинации и да изберат на кои от тях да слязат на сушата и да разгледат. Вместо да губят време в пътуване между различните градове, корабът пътува нощем. Дори когато пътуването е през деня,  стоенето на тясна седалка часове наред не може да се мери с удобствата на кораба. Бонус е и това, че не се налага да опаковате и разопаковате багажа си постоянно, нито пък трябва да се съобразявате с ограниченията за багаж на авиокомпаниите.

 

Децата обожават круизите
На корабите има достатъчно забавления за всички възрасти - детски клубове, спортни площадки, аквапаркове и много други занимават малките пасажери по всяко време. Родителите дори успяват да си откраднат време за уединение и романтична вечеря без да се притесняват, докато децата се забавляват със свои връстници.


Има круизен кораб за всеки вкус
Без значение дали търсите огромен кораб с хиляди възможности на борда, нон-стоп партита и музика, по-луксозно преживяване, осигуряващо тишина и спокойствие, или малко речно корабче, ние ще намерим подходящото за Вас преживяване.
 На круиз никога не е скучно
Освен екскурзиите на сушата, имате безброй възможности за забавлния на кораба - спортни зали, басейни, клубове магазини и каквото можете да се сетите - круизните кораби представляват плаващи градове, готови да поддържат интереса ви дни наред.

 

Odoo блок за текст и изображения

  Ние Ви предлагаме круизи от цели 9 круизни компании, с голямо разнообразие от кораби и дестинации - MSC, Costa Cruises, Princess, Holland America Line, RoyalCaribbean, Oceania Cruises, Celebrity, Celestyal, както и няколко речни, с Европатур можете да обиколите света!

 Разгледайте всички круизни компании и кораби тук!

   BON VOYAGE!