Круизни компании

Ние от Европатур работим с най-добрите круизни компании в света, за да ви предложим незабравими преживявания! Всяка една компания е уникална не само по своите маршрути и кораби, а и по атмосферата, която се създава на тях - лукс и спокойствие, непрестанно забавление или кратки круизи на достъпни цени. Изборът е изцяло Ваш!

MSC CRUISES

Truly Italian


MSC-cruises


MSC се гордеят с това, че са изцяло италианска круизна компания и това си личи по типично италианската атмосфера на корабите им. На всеки един от 17-те им круизни кораба може да очаквате изящество в интериора и екстериора, прекрасна кухня, внимание към детайла, лично отношение, гостоприемство и традиции. 

 
 OCEANIA CRUISES

Your World. Your Way.

Oceania-cruises


Круизна компания Oceania предлага разнообразие от екзотични дестинации, елегантни круизни кораби и уникални маршрути.  Regatta, Insignia, Nautica, Sirena, Marina and Riviera са  луксозни и изключително впечатляващи. Ще ви заведат до най-желаните пристанища в света, за да разгледате древните забележителности и далечни култури. Преживявания от най-висок клас за всички сетива.

 
 


PRINCESS CRUISES

Escape Completely

Princess cruises

 

 

Корабите на Princess покоряват морето от близо половин век и са едни от най-обичаните и предпочитани от нашите клиенти. Всички 18 крузни кораба са обзаведени стилно и красиво. Обслужването е безкомпромисно а храната - просто великолепна. Princess Cruises също принадлежи на Carnival Corporation. Корабите им са разделени в няколко подкласа:  Royal, Grand, Coral, Sun и R.

 
 


HOLLAND AMERICA LINE

Savor The Journey

Holland-America-LineПрепоръчваме Holland America Line на хора, търсещи елегантност, изтънченост и спокойствие.
На никой от 15-те кораба няма дискотеки, барове или силна музика. Храната е превъзходна, каютите просторни, а маршрутите впечатляващи. 

 
 


ROYAL CARIBBEAN

Internacional

Royal-Caribbean


Royal Caribbean в втората по големина круизна компания в света и горд притежател на четирите най-големи круизни кораба - Allure of the Seas, Symphony of the Seas, Harmony of the Seas и Oasis of the Seas. С техните 25 кораба можете да пътувате не само в Карибите, а и по целия свят.

 
 


CELEBRITY

That's Modern Luxury

Celebrity-cruises


 

Celebrity Cruises комбинират успешно множеството удобства и възможности за забавление и релакс с интимната обстановка, внимание към всеки детайл, вкусна и разнообразна кухня и стил. Корабите им са познати със своята елегантност и луксозно обзавеждане.  

 
 


CELESTYAL

Kalimera! We say it. You Live It.

Celestyal


 

Celestyal е една от любимите компании на част от нашите клиенти. Сред предпочитаните предимства са удобството да пътуват от близки пристанища, достъпните цени, вкусната храна и сравнително кратките круизи.


 
 


Повече от век и половина луксозните кораби на Cunard са олицетворение на изисканото мореплаване. Те винаги са били най-известните плавателни съдове в света, както и носители на множество награди за техните високи стандарти, стил и цялостно представяне.