Екскурзии и почивки в Европа

Plana Business Cloud изображение и текстов блок

Речен круиз от Порто, Португалия до Испания по река Дуро

 31  октомври - 07 ноември 2019


Неограничена консумация на напитки - бира, изискани бутилирани вина, спиртни напитки с високо качество

Висококачествено френско меню

Екскурзии

Забавления на борда

Виж повече ТУК

Plana Business Cloud image and text block

Открийте южна Европа с Европатур!

Често, когато мислим за романтична почивка, бели плажове, красива природа и морски бриз първата ни асоциация е някой тропически остров, Карибско море или Индийският океан. Но защо да пътуваме хиляди километри, като имаме възможността да се насладим на всичко това само на няколко часа път България? Южната част на Стария континент ни предлага превъзходни възможности за почивка - красиви плажове, топли морски води живописни малки градчета или оживени туристически центрове.

 

Каним Ви да посетите Малта, Сицилия и Коста дел Сол!

Малта

Малта събира в своя малък архипелаг си невероятно разнообразие от праисторически храмове, варовикови брегове, скрити заливчета и дълбоко синьо море. Малта е един средиземноморски коктейл от култури и традиции на различни народи, живеещи заедно от векове. Традиционната храна е смесица между сицилианска и близкоизточна кухня. Малта може да ви предложи изобилие от древна история и модерно изкуство.

 

Plana Business Cloud text and image block
Plana Business Cloud image and text block

Сицилия

О-в Сицилия от векове е известен като кръстопът на различни народи от Средиземноморието. До днес на острова можете да разгледате гръцки храмове, нормански църкви и барокови дворци. Природните красоти не остават по-назад - димящите кратери на Етна и почти девствените плажове на южния бряг определено заслужават да бъдат видяни.

Климатът на острова е мек и топъл, правейки го привлекателна дестинация през по-голямата част от годината.

 

Коста дел Сол

Да посетите Малага и Коста дел Сол означава да откриете красиви пейзажи, невероятни плажове, вкусна храна и интересни обичаи и традиции. Означава да се запознаете с богатото културно наследство, невероятно крайбрежие и очарователни селца. Коста дел Сол ще ви разкрие тайните си и ще направи почивката ви незабравима!

 

Plana Business Cloud text and image block

Вижте предложенията ни тук: