Екзотични почивки

Акаба, Йордания през ноември 2019

Посетете мистичният град Петра и пустинята Вади Рум с прекрасна програма и невероятни премиум хотели!

Отпътуване на 6, 13, 20 или 27 ноември 2019!

Включени в цената директни полети от София до Акаба, 4 нощувки със закуски в избраният от Вас хотел и медицинска застраховка!


Почивка на екзотичен остров през зимата

Екзотика, плаж, палми, природа…. нашите дестинации са многобройни- разпростират се по целия свят.

От пътешествия, екскурзии и  круизи, ние осъществяваме мечтите на много хора, които обичат да пътуват. Организираме цялостното преживяване, защото за да изкара всеки човек приятно и незабравимо почивката си не трябва да мисли за самолетни билети, трансфери, хотели, а да се отдаде на пълноценния си престой.

От  дестинациите ни в зия - Бали, Дубай, Сингапур, Тайланд и Филипините може да се порадвате на топло време и тропически бриз, а ако искате нещо по-различно от модерните дестинации - изберете А фрика. Кения и нейните плажове или остров Занзибар с уникалната си природа.

Индийски океан

За да оцени красотата на света, човек трябва да го опознае. Предлагаме ви екзотични дестинации сред Индийския океан- Малдиви, Сейшели, Шри Ланка и остров Мавриций. Едно от най-предпочитаните места за почивки си остават Малдивите - и не случайно кой не би отишъл там? Със своята красота и уникалност, те са винаги топ дестинация.

Сейшелските острови отново са приключение, която не е за изпускане- рифове, лагуни и екзотика.

Шри Ланка и нейните забележителности са безброй. Освен плажовете, посетителите й имат възможност да се докоснат и до културата и обичаите на местните хора.

А остров Мавриций ще ви очарова със спокойствието си, той е уникално място за почивка, изобилства от развлечения и природа, които не се срещат навсякъде.


Почивки Индийски океан
Кариби и Централна Америка

Кариби и Централна Америка

Карибският регион и неговият тропическия  климат също не отстъпват място като водещи дестинации за почивки. Ривиера Мая съчетава природа, плаж и спокойствие, до които всеки може да се докосне. А Доминиканските дестинации са особено подходящи за зимата, заради ярко греещото слънце и топлите води на океана, дори в тази част на годината. Баяхибе, Ла Романа е идеална дестинация в Доминикана, наред с Кабарете, където да се запознаете с уникалната природа, и Пунта Кана, където многобройните палми и корали са докъдето погледа се простира. Да не забравяме и северната част на Доминиканската република, където се намира Пуерто Плата - още едно неповторимо крайбрежие, което е магическо място за отдих и пълноценна почивка.

Изберете си мечтаната дестинация и оставете останалото на нас!