Екзотични почивки

Ваканциите на друг континент са може би най-интерсната част от нашата работа. Качествената организация изисква опит и трансдисциплинарно мислене. И никога не е “масов продукт”: това е времето, през което всеки желае да е специален.

Преживяването е многофакторна задача, която не се решава с информация от ревю-та за хотели, превозвачи и дестинации. Рядко тези, които пишат и дават оценки публично, си задават верните въпроси, почти никога не взимат предвид (или поне не отразяват в материала) колко са платили, с кого са били и как това е повлияло на впечатленията им, изобщо- информацията, която извличаме, не е решаваща.

Кога е оптималният сезон? Дали в нисък сезон си струва да се отиде и къде точно? Кои са най-добрите плажове в избраната дестинация? Къде са местата за излизане? С реални очаквания ли тръгваме? Дали избраното място за настаняване е подходящо за нас и за конкретния случай? Как да изберем най-лекото пътуване? Каква цена е разумно да платим? Кои са силните и слабите страни на избрания хотел/комплекс?.. “Верните въпроси” нямат край.

Колкото по-сложно е пътуването, толкова по-важно е екперт да отговаря за организацията, за да премине с положителни емоции, за да може да се изпита наслада от междукултурните различия, а не да се преживее шок. И най-важното- наистина да се получи максимална стойност срещу похарченото, да се запази спомен за хубави преживявания и специални моменти.

Професионалисти сме в сферата на “Туризъм и пътувания”. Междуконтиненталните почивки са нашата страст.

Свържете се с нас