Odoo image and text block

Hotel The Barefoot Eco 4*

Хотелът следва принципите на екотуризма и устойчивото развитие.  От The Barefoot Eco се стараят да оказват минимално влияние на околната среда и да намалят максимално въглеродния отпечатък от туристите, посещаващи острова. Тук тялото и духът ви ще се възстановят по естествен начин.

The Barefoot се намира в северната част на Малдивите, в почти недокоснатата от хората гора на о-в Ханимадо, по течението на река. Четиризвездният хотел е само на 45-минутен полет от интернационалното летище в Мали. Полети Ханимадо-Мали се извъплняват по няколко пъти на ден. Отдалечеността на хотела, създаваща чувство за уединение, комбинирана с модерните удобства на 21 век привлича туристи от цял свят. Почти километър дълга плажна ивица със ситен пясък и тюркоазени води опасва хотела

 www.thebarefoot.com


Малдивите  са островна държава в Индийския океан, състояща се от множество атоли . Намира се на югозапад от Индия. В Малдивите няма планини, реки или езера, но прекрасните плажове, кристалните води и невероятните гледка са достатъчно силна притегателна сила за туристите.

Остров Ханимаду  е един от най-големите острови на Малдивите. Дължината му е близо 7 километра, а ширината само 750 метра! Едната страна на острова е изцяло заета от прекрасен бял плаж, подходящ за гмуркане, плуване, каране на каяк и разбира се мързелуване под жарките слънчеви лъчи. От тази страна се намира лагуна с коралов риф, дом на оргомно разнообразие от морски видове.

От другата страна на острова е краят на рифа и гостите на острова трябва да внимават, ходейки боси, тъй като е пълно с черупки и корали.

Тъй като острова е сравнително отдалечен, посетителите му могат да се насладят на спокойствие, красиви гледки, романтика и истинско усамотяване и бягство от забързаното ежедневие.

Дълъг плаж, тюркоазени води галещи белите пясъци, изобилие от зеленина и сравнително малко туристи - това са нещата, които правят този остров желана дестинация!

Гостите на хотел The Barefoot Eco могат да се възползват от различни дейности по време на престоя си, като дневно или нощно гмуркане от лодка, наблюдаване на делфини и скатове, велосипедни или пешеходни обиколки на острова, разходка с каяк, риболов и екскурзии до съседните населени или ненаселени острови.

Хотел The Barefoot Eco е перфектният избор за любителите на дейности като гмуркане с шнорхел или водолазна екипировка и кану-каяк. Гостите на хотела, предпочитащи по-лежерни занимания също оценяват високо частният плаж, с който разполага The Barefoot Eco.    Стаите в хотела са тихи, комфортни, с климатици и балкони. В целият хотел има безплатен Wi-Fi. Гостите могат да се възползват също от басейна, фитнеса и СПА-центъра. Има възможности за наемане на велосипед за разходка из острова. Персоналът е любезен, рецепцията е отворена денонощно и предлага съхранение на багаж, пералня и организиране на мероприятия и семинари.