Odoo image and text block

Celebrity Constellation

Корабът е част от програмата за модернизиране на кораби на Celebrity Cruises на стойност 500 милиона долара. Очаква се да бъде напълно обновен през Май 2020 и да удиви своите бъдещи пасажери с уникален дизайн и иновативни технологии. Гостите на кораба ще получат прекрасната почивка, която заслужават.

На борда на кораба се обновяват както каютите, така и обществените пространства. Модернистичен дизайн и флагшип технологии ще бъдат навсякъде в кораба. Пасажерите ще могат да се възползват и от чисто новите The Retreat Sun Deck и The Retreat Lounge, ако са избрали вариант с апартамент. Специалните нови матраци CashmereSMmatrasses  и спалното бельо eXhale ™ също допринасят за луксозното изживяване на борда на кораба. Обновени ще бъдат също баните, ресторантите и баровете, а СПА-центърът ще е с изцяло нов дизайн. Част от бутиковите магазини ще бъдат сменени с други.

 

Odoo - Sample 1 for three columns

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

Odoo - Sample 3 for three columns

 


На разположение на пасажерите са цели осем прекрасни ресторанта с различни видове храна и уникална концепция:

  • Tuscan Grille е превъзходен италиански ресторант, в който се предлага традиционна кухня, с лек модерен завършек;

  • Qsine е определено един от най-уникалните и популярни ресторанти на корабите на Celebrity Cruises - тук и атмосферата и храната са необикновени и съживяват сетивата;

  • Sushi on Five предлага на своите посетители отлични японски специалитети;

  • Main Restaurant е основният ресторант на борда на Constellation, в който всяка вечер се предлагат различни традиционни и по-иновативни ястия

  • Blu Restaurant посреща пасажерите с интимна елегантност, естествена светлина и свежа естетика;

  • Ресторант Luminae е достъпен само за пасажерите от Suite Class;

  • Aquaspa Cafe за здравословен начин на живот

  • Oceanview Cafe, подобно на международен пазар, ви води на вкусово пътешествие около света.

Celebrity Constellation е перфектно място за уелнес процедури и поддържане на добро здравословно състояние и физическа форма. Пасажерите могат да се възползват от Canyon Ranch SPAClub, фитнес центрове с огромни прозорци, гледащи към морето, и индивидуални програми за тренировки.