Odoo image and text block

Хотел Cassells Al Barsha 4*

Хотел Cassells Al Barsha се намира на десет минути пеша от търговски център Mall of the Emirates и предоставя лесен достъп до основните търговски зони в Дубай. Предлага голям избор от арабска и международна кухня. На разположение на гостите е басейн на покрива с изглед към изкуствения остров Palm Jumeirah. Стаите в Cassells Al Barsha са снабдени с 81-сантиметров плоскоекранен телевизор и високоскоростен интернет и елегантни мебели. Баните включват вана, халати и чехли. В ресторант Emarati гостите могат да се насладят на бизнес обяд и вечеря на шведска маса с три ястия. Богатата закуска в Cassells Al Barsha Hotel се сервира в зала Zabeel. Предлага се денонощен рум-сървиз. В Al Barsha Hotel има финландска сауна, отпускаща хидромасажна вана и отделни парни бани за жени и мъже.

Ал Барша е прекрасен избор за хора, интересуващи се от пазаруване. В новопостроеният жилищен комплекс Ал Барша живеят много чужденци, работещи в близкия Dubai Internet City.

Сред големите атракции на района е The Mall of the Emirates, включващ Ски Дубай – първата закрита ски писта в региона с истински сняг. Тук ще откриете кина и бутици на първокласни търговски марки.