Hotel Myconian Ambassador 5* Deluxe

Hotel Myconian Ambassador 5* Deluxe се намира на 4км. от град Миконос  и на 4,5 км от летището на Миконос. Луксозният хотел предлага на своите гости множество услуги, включително известен СПА-център, възможности за спорт и развлечения.Идеологията на хотела е да поглези посетителите си с всички възможни услуги за поддържане на здравословен начин на живот в хармония с природата и пълно възстановяване на тялото и духа. Хотел Myconian Ambassador  е идеалният избор за спокойна и луксозна почивка в приятна атмосфера.

www.myconianambassador.gr

Odoo text and image block


Комбинирайки “art de vivre” на  Relais & Chateaux с неповторимия луксозен стил на острова, Ambassador успява да улови всичко това, което привлича пътешественици от цял свят в Миконос.Построен в хармония с хълма, на няколко крачки от фините пясъци на Platis Gialos,архитектурата на хотела съчетава модерен шик с цветове и материали вдъхновени от местните пейзажи. Интериорът е олицетворение на изчистен и изискан дизайн - комфортни и обширни стаи, прекрасен басейн и разбира се отнемаща дъха гледка към Егейско море.

Чувството на лекота, което се създава от уникалната атмосфера на хотела е несравнимо. Сутрешните слънчеви лъчи, следобедите край басейна с коктейл от  George’s Bar и вечерният бриз по залез могат да накарат всеки да забрави забързаното си ежедневие и да се отпусне напълно. Хотелът, въпреки че е отдалечен от нощният живот на острова, предлага лесен достъп на своите гости до всички партита и таверни, бутици и барове, които предлагат близките градчета. Мистериозните руини на древният Делос и скритите пещери на Рения и още много забележителности са няколко минути с автомобил.

Хотел Myconian Ambassador показва истинското традиционно гостоприемство на остров Миконос. Услужливите терапевти на Thalasso Spa, дискретните камериерки , дружелюбните сервитьори, консиержите, готови да изпълнят всяка прищявка и личното отношение на целия персонал към гостите на хотел Myconian Ambassador карат всички гости да се влюбят в хотела.