Koningsdam

Кралският кораб

 

Odoo CMS - a big picture


Koningsdam е круизен кораб, собственост на Holland America Line (HAL) подразделение на Carnival Corporation. Това е първият кораб на компанията който носи това име. С името "Koningsdam" се почита Вилем-Александър, първият крал на Холандия в продължение на един век. Корабът плава от 08 Април 2016г. и е под холандски флаг. Koningsdam комбинира успешно изящна елегантност от 21 век и традициите в мореплаването.

Корабът е не само красив, но и изключително удобен и функционален.На борда на Koningsdam има по нещо за всеки вкус и за всяко настроение - от бургер и картофки до басейна до пан-азиатски вкусове и 5-звездни ресторанти, в които се трудят неуморно световно признати готвачи, за да задоволят предпочитанията на своите гости.Корабът предлага множество развлечения на пасажерите си - кулинарното шоу America’s Test Kitchen ,
образователните програми Explorations Central™ (EXC™) и BBS Earth, B.B. King's блус клуб в the Queen’s Lounge, винарна BLEND , театър Lincoln Center Stage , кино, пиано бар, СПА - център, казино, концерти и тематични вечери.    

Odoo image and text block

Пасажерите могат всяка за прекарат всеки ден по уникален и незабравим начин на борда на Конингсдам.Гостите на кораба могат да се възползват също така и от фитнес център, дюти-фри магазини, библиотека и басейн.Пасажерите имат и голям избор от барове, ресторанти и кафенета, както и туристически обиколки на близките градове и забележителности, когато корабът е акустирал на пристанище.

 

Шест изискани ресторанта от висок клас очакват своите гости, включително суши ресторант. Пасажерите могат също да изберат между пицария, грил-ресторант, маркетплейс ресторант, сладоледен салон, кафенета и разбира се 24-часов руум-сървис.
Корабът разполага с шест типа каюти - вътрешна, с изглед към океана, с тераса, апартамент с изглед към океана, Сигничър апартамент и Нептун апартамент, разположени на общо 12 палуби и готови да приютят до 2650 пасажера.
Koningsdam прави предимно круизни обиколки в Карибско море, около Европа, а също така прави и презокеански пътешествия.