MSC Bellissima

 

Флагшип корабът на MSC

  MSC Bellisima е най-новият кораб на MSC и се очаква да тръгне на своето първо пътуване през Март 2019.

Една от най-забележителните характеристики на кораба е огромната двуетажната вътрешна променада, чиито покрив е покрит с LED екрани с общ размер от 480 квадратни метра, показващ уникалните гледки, изгреви и залези и звездите навън. В променадата се намират също множество магазини, ресторанти, кафенета, барове. Това е едно прекрасно място за разходки и забавления на закрито.

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

Athmosphere pool

 

Odoo - Sample 2 for three columns

Galleria Bellissima

 

Odoo - Sample 3 for three columns

Polar Aquapark

Цялостната атмосфера на борда е типична за корабите на MSC - италианска лежерна елегантност, комбинирана с ултра модерни технологии, с развлечения и забавления, подходящи за всеки вкус и всяка възраст.

За забавлението на гостите се грижи и Цирк дю Солей - с двете нови представления специално подготвени за пасажерите на MSC, гостите на Белисима няма как да останат разочаровани. Корабът разполага също и с тематичен аквапарк, чудесен за деца и семейства, както и с два други по-спокойни и отпускащи басейна - един вътрешен и един открит. MSC Bellissima разполага също със СПА център, салон за красота, спортна зала и фитнес център. Вечер, откритият басейн се превръща в дансинг за танци и тематични забавления. Променадата също оживява под звуците на музиката и ритъма на танца. Свободното си време пасажерите на кораба могат да прекарват също в множеството барове, кафенета и клубове, игрални зали, симулатор на Формула 1 и боулинг зала. За най-малките има специален бебешки клуб и няколко детски клуба. Двата тинейджърски клуба предлагат забавления за подрастващите - кино, игри и дискотеки, достъпни само за тях. 

Храната и напитките на борда са типични за средиземноморската кухня, като гостите на кораба могат да избират от няколко различни ресторанта.

2250-те каюти са модерни и удобни, като в зависимост класата разполагат с най-различни екстри и удобства.

Иновативната специално изработена технология MSC for me, достъпна за всички пасажери, осигурява уникално изживяване на борда, свързвайки гостите помежду си, а също така с персонала и самия кораб.

Корабът ще пътува предимно в Средиземно море и ще показва на своите пасажери красотата на Неапол, Месина, Валета, Барселона, Марсилия и Генуа.