MSC Grandiosa

 

Odoo image and text block

Кораб от клас Seaside

MSC Grandiosa предлага много повече обществени места за развлечение на своите пасажери от останалите кораби на MSC - над 10 квадратни метра на пасажер. Cirque du soleil at Sea са приготвили 2 чисто нови спектакъла специално за гостите на кораба.

 

Odoo - Sample 1 for three columns

Atmosphere pool

 

Odoo - Sample 2 for three columns

Polar Aquapark

 

Odoo - Sample 3 for three columns

Teens Club


Централната част на кораба е заета от бутици, ресторанти и спокойни места за пазаруване, ядене, пиене, релаксиране и социализиране с останалите пасажери на кораба. Вечер палубите оживяват под съпровода на музика, паритита и всякакъв вид развлечения.

Два пъти на вечер, 6 дни от седмицата гостите на кораба имат уникалната възможност да гледат най-новите спектакли на Cirque du Soleil, водещи световни лидери в цирковото изкуство. Специално изработеното за целта високо технологично пространство пространство побира 450 човека, които да вечерят, наслаждавайки се на спектакъла.

Корабът разполага също и с един от най-интересните аква паркове на борда на кораб, с три извиващи се водни пързалки, хималайски мост, голям избор от басейни и разнообразие от дейности за всяка възраст и вкус.

Телевизионният бар предлага излъчвания на живо на телевизионни програми и радио, игри, викторини, конкурси за таланти и още много развлечения. Тук се състоят също  комедийни вечери, караоке и музикални концерти.

Клуб Аттик е мястото за питие с приятели вечер или танци цяла нощ.

Корабът разполага също със спортна зала - Sportplex - мястото, където най-младите пасажери могат да се отдадат на спорт и игри по цял ден или танци вечер.

За тях, а и за всички млади по душа  има и специален Формула 1 стимулатор. Корабът разполага също с боулинг зала, два тийнейджърски клуба за 12-15 и 15-17 годишните пасажери с кино, игрална зала, дискотека, които са недостъпни за възрастни!


Odoo CMS- Sample image floating

Каютите, от които могат да избират пасажерите са
MSC Yacht Club Royal Suite, MSC Yacht Club Deluxe Suite,
MSC Yacht Club Interior, Duplex Suite, Suite with angle balcony,
Cabins for families, Balcony, Ocean view и Interior Interior Studio.