MSC SEAVIEW

 

Odoo image and text block


 MSC SEAVIEW

Пуснат на вода съвсем скоро - 9 юни 2018 година, MSC Seaview е вторият от двата идентични кораба във флотилията на MSC Cruises. Гостите ще могат да се насладят на откритите палуби докато ядат, пият и релаксират на средиземноморското слънце и да наблюдават прекрасната гледка  към морето в , ще могат да се възползват от  увеличения брой балкони и обществени зони. 


Дизайнерската особеност на MSC Seaview е уникалната впечатляващата 360-градусова палуба със стъклени парапети, която обикаля целия кораб. Това удивително красиво обществено пространство е  оживен район за почивка, където пасажерите могат да се разхождат на открито. MSC Seaview ще прекара встъпителния си летен сезон в западното Средиземноморие, където опитът на MSC Cruises е несравним.

Odoo CMS- Sample image floating

Ново поколение корабен дизайн с плавни преходи между интериор и екстериор, разрешавайки уникален иновативен начин на допир до морето. От палуба 7 нагоре корабът е описан от тераси и открити пространства с ресторанти, барове, магазини, басейни и места за разходка. Пасажерите могат да се насладят на прекрасните гледки от стъклените подове и панорамни асансьори.

Уникалните басейни MSC Seaview Panorama Pool и Sunset Beach Pool предлагат неповторими гледки и слънчеви лъчи.

Корабът разполага също с атракции за всички пасажери, независимо от тяхната възраст и предпочитания - на борда се намира един от най-големите и интерактивни аквапаркове в морето, театър Одеон, боулинг зала, бебешки клуб, детски клубове и тинейджърски клубове.

Пасажерите  на кораба  MSC Seaview могат да избирам измежду 2066 каюти, разделени на: вътрешни каюти, външни с прозорец и каюти с балкон и три вида апартаменти - обикновен, с джакузи и VIP. От всяка категория каюти има такива, пригодени за хора със затрудено придвижване.

Също като останалите кораби от този клас - MSC Seaside, Meraviglia, Splendida и Fantasia, MSC Seaview също предлага опция за настаняване от типа MSC Yacht Club, или както го наричат от MSC - „кораб в кораба”. MSC Yaht Club осигурява оптимално луксозно преживяване на борда - персонални грижи, специални удобства и уединени места за развлечение, както и специална каюта MSC Yacht Club.Odoo image and text block

 

 

Технически характеристики:

Брутен тонаж: 154 000

Дължина: 323 м

Височина: 72

Екипаж: 1 413

Пасажери: 5 179