Ovation of the Seas

Най-невероятната гледка

Odoo изображение и текстов блок

От Аляска до Южния Псифик и от Сидни до Мауи - до всички приключения ви води Ovation of the Seas!

Наблюдавайте ледниците на Аляска и се приближите до извисяващите се водопади на Ендикотт Арм. Отпуснете се на девствените плажове в Бора Бора или се разходете в дъждовните гори при вулканите в Мауи. От май до септември 2019 можете да достигете най-далечните граници на Америка на борда на най-големия най-дръзкия кораб достигнал Аляска, а от септември 2019 до април 2020 Ovation of the Seas ще се отправи към Южния Пасифик за неповторимо приключение от Оукленд до Дъски Саунд,

Odoo изображение и текстов блок

Ако си мислите, че ще ви доскучее между великолепните дестинации - определено грешите! На борда на Ovation of the Seas ви очакват безброй забавления - стена за катерене, скайдайвинг симулатор, аква парк, шоу за таланти, аркадни игри, откривателски център за деца, открито кино, басейни, шоу игри, тенис на маса, видеоигри, сърф симулатор, уроци по танци, невероятният North Star и музикалното кино Pixels!

Odoo изображение и текстов блок

North Star ще ви покаже неповторима 360-градусова гледка по всяко време на денонощието, седем дни в седмицата! Издигнете се на 90 метра над палубата на кораба и наблюдавайте красотата на природата около вас!

 

Odoo - образец 1 за три графи

 

Odoo - образец 2 за три графи

Ovation og the Seas разполага с четири класа каюти - вътрешни, с гледка към океана, с балкон и ройъл клас.