Quantum of the Seas

Открийте чудесата на Изтока

Odoo изображение и текстов блок

Quantum ще ви заведе до най-търсените места в Япония и региона, за да наблюдавате неповторимото съчетание от ултрамодерна архитектура и древни храмове. Дните, прекарани в плаване също няма да отстъпят по силни емоции на екскурзиите на брега - за вашето добро настроение ще се грижи многоброен екипаж. Едни от най-забележителните характеристики на борда на  Quantum of the Seas са Бионик барът, в който роботизирана ръка смесва коктейли за пасажерите и Норт Стар платформата, издигаща се високо над кораба, за да ви предостави най-уникалните 360-градусови гледки. Използвайте ултра-бързия интернет на борда, за да споделите невероятните си преживявания!

Забавленията по палубите на този невероятен кораб включват също симулатора за парашутни скокове RipCord® by iFLY®, увеселителния парк с блъскащи се колички, кънки и цирково училище SeaPlex®, стена за катерене и разбира се едно от най-любимите забавления на пасажерите на Royal Caribbean - сърф симулатора FLOWRIDER®. Тенис на маса, аркадни игри, шоу програми, кино и още много изненади също ви очакват на борда на Quantum of the Seas!

Odoo - образец 2 за три графи
Odoo - образец 1 за три графи

 

 

Odoo - образец 3 за три графи

 


Възможностите за хранене на борда на Quantum of the Seas също не са за подценяване. На разположение на пасажерите има цели 14 ресторанта, включително Jamie's Italian на Джейми Оливър, пицария  Sorrentos, а също суши ресторант, грил ресторант и гурме ресторанти.8 бара обслужват гостите на кораба денем и нощем, като всички те имат своя тематика, специфична музика и забавления. 

Предлагат се четири вида каюти - вътрешни, с прозорец/люк навън, с тераса и апартаменти, като всички могат да бъдат пригодени за вашите специални нужди .