Rotterdam


MS Rotterdam е круизен кораб от Rotterdam Class собственост на компанията Holland America Line. Построен е през 1997г. и плава под Холандски флаг. Това е един от водещите круизни кораби на Holland America Line. Основно през лятото извършва плавания около Европа, а през зимата около Южна Америка. Както и при останалите кораби на компанията и тук всичко е в ретро стил съчетан с лукс и нови технологии. И при MS Rotterdam целта на Holland America LIne са клиенти очакващи лукс, технологии, но обичащи спокойствието и тишината. 

Със своята колекция от антики и произведения на изкуството, Rotterdam определено ще допадне на пасажерите, любители на красотата и изяществото. В Rotterdam са преродени традициите на мореплаването - от дизайна на кораба до отношение на персонала към пасажерите. 

Всеки ден на борда ви предлага множество възможности за хранене, забавления, пазаруване, почивка и образователни програми.

По палубите на Rotterdam ще откриете всички традиционни за Holland America Line забавления - America's Test Kitchen. explorations Central, BBc Earth Experiences, O The Oprah Magazine, казино, басейни, фитнес, джакузита, СПА-център, детски център и още много!


 

Odoo image and text block

 

  Технически характеристики: 

  •   Брутен тонаж: 61 849

  •   Дължина: 238 метра

  •   Капацитет: 1404 пасажери

  •   Екипаж: 600

  •   Максимална скорост: 25 възела (46км/ч)

Odoo - образец 1 за три графи


Odoo - образец 3 за три графи