Sapphire Princess

 
 


Както на всички кораби на Princess Cruises, така и на Sapphire Princess ще се почувствате като у дома си, още с качването на борда.

В пакета, който закупите са включени осем ресторанта и кафетерии, в които можете да се храните, без да доплащате, както и руум сървис. По всяко време на деня можете да избирате измежду печива, изтънчени ястия, свежи салати, ароматни пици, сладки десерти и утоляващи жаждата напитки.

Ако желаете да опитате нещо наистина ексклузивно на борда на кораба, можете да се възползвате и от специалните ресторанти. В тях храната се приготвя специално за Вас от най-пресните продукти и това ги прави идеални за специален повод. Това са италианският ресторант Sabatini's, Sterling Steakhouse, винарна Vines, Chef's Table Experience, както и най-романтичното преживяване на борда - специална вечеря на отделена палуба.


Odoo изображение и текстов блок

На всеки кораб на Princess ще откриете много начини за развлечение през деня или вечер - магазини, фестивали, курсове, мюзикъли, магическо шоу, кино, комедийни вечери и нощни клубове и барове са отворили врати за всички пасажери. За семействата с деца също има забавления - детски клубове със занимания и образователни програми според възрастта, както и развлечения за цялото семейство.

Корабът разполага с различни видове стаи с или без гледка навън или с балкон - двойни, апартаменти, мини апартаменти, клуб клас и семейни апартаменти с две спални.