Veendam

 

Odoo CMS - a big picture


Наскоро обновеният Veendam комбинира удобствата на 21 век с неповторима колекция от антики на стойност  милиони долари. На борда на кораба ще можете да се възползвате от курс по дигитални умения в партньорство с Windоws, да подобрите кулинарните си умения с America’s Test Kitchen, да спортувате във фитнес центърът, достоен за изложба или да поглезите сетивата си в прекрасните ресторанти. На борда можете и да пазарувате в duty-free магазини, като например Merabella - луксозен бижутерски бутик.


Odoo image and text block

America’s Test Kitchen

  Предлага на гостите на Veendam уникално кулинарно шоу и курсове по готварство, в които всеки пасажер сам да усети магията на готвенето. Тук ще научите безпогрешни техники и лесни за приготвяне рецепти, с които да изумите семейството и приятелите си.

 

Odoo image and text block

Club HAL

  Това е мястото, където можете да оставите децата си на възраст от 3 до 17 години, докато се наслаждавате на удобствата на Vaandam. За тях ще се грижат професионалисти, които ще ги забавляват с разнообразни игри, арт-проекти, спортни състезания и партита, винаги съпътствани с много смях. На разположение на децата има и множество видео игри.

 

 На борда на кораба ще откриете и останалите характерни за круизните кораби на Holland America Line забавления - Explorations Central,  O the Oprah Magazine, Greenhouse SPA & Salon, The Mainstage, Casino Action, Explorer's Lounge, Ocean Bar и множество ресторанти.

Каютите, измежду които можете са избирате са Inside, Ocean View, Lanai, Vista Suite, Neptune Suite и Verandah.