VOYAGER OF THE SEAS

Odoo изображение и текстов блок


От Австралия до бреговете в южната част на Тихия Океан Voyager of the Seas ще задоволи жаждата ви за приключения. Разгледайте Големия Бариетен Риф, райският Фиджи или открийте древните руини на замъците в Окинауа с помощта на Royal Caribbean и Европатур!

Odoo изображение и текстов блок

 

На борда на този великолепен кораб има достатъчно забавления, за да бъде пътуването ви между дестинациите незабравимо - стена за катерене, сърф симулатор, кънки на лед, мини голф, уроци по танци и всякакви игри! Ако предпочитате да гледате, вместо да участвте, за вас има театър, кино и приказни спектакли на лед !

 

Възможностите за хранене и напитки също са многобройни - седем ресторанта с различна кухня, от грил, през гурме до суши и разбира се - руумсървис! На борда на Voyager of the Seas ви очакват и цели шест тематични бара, някои от които на откритите палуби.

Корабът разполага с  вида каюти - вътрешни, с прозорец, с веранда и апартаменти. Всички те са пригодени да отговарят на вашите индивидуални нужди - с детски и бебешки креватчета, свързани каюти за големи семейства, СПА-Каюти за влюбени двойки и каюти пригодени за пасажери със специални нужди.


Odoo - образец 1 за три графи