Westerdam

Открийте чудесата на Азия

Odoo CMS - a big picture


Корабът Westerdam на круизна компания Holland America Line е наскоро реновиран, като вече разполага с нов бар, развлекателни дейности и ресторанти, както и напълно реновирани апартаменти. Корабът сам по себе си е туристическа атракция, отделно от това, че ще ви разкрие чудесата на югоизточна Азия.

На борда можете да се отпуснете под звуците на музика на живо с Music Walk™, включително  Lincoln Center Stage, B.B. King's Blues Club и Billboard Onboard.

Придобийте кулинарни умения в готварският шоу-урок с America's Test Kitchen или направете пътешествието си още по-впечатляващо в новият Exploration Central на борда на Westerdam.

Всеки ден многобройните палуби ви предлагат превъзходни възможности за хранене, забавления на световно ниво и отпускащи занимания. 

Корабът разполага с десет вида каюти, всички оборудвани с специални легла Mariner's Dream™

 

Odoo text and image block

В цените на круизите са включени посещения на America's Test Kitchen,  Explorations Central, B.B. King's Blues Club, BBC Earth Experiences, The Mainstage, фитнес център, детски клуб и още много!

Гостите на  Westerdam също могат да четат  O the Oprah Magazine безплатно по време на своето приключение.

Срещу допълнително заплащане пасажерите могат да се отпуснат в Greenhouse & SPA Salon с великолепните професионални масажисти на Holland America Line, да тестват късмета си в казиното или да се насладят на питие в Explorer’s Lounge.

Odoo CMS - a big picture

Какво е Explorations Central?

Тази програма на Holland America Line ви позволява да откриете връзките, които ни обединяват отвъд границите и различните култури. Explorations Central™ (EXC™) е сътворена, за да направи вашето пътешествие по-интерактивно, по-впечатляващо и по-значимо. От EXC Talks,™ през EXC Encounters™ до разговор с вашия EXC Guide™ програмата ще ви помогне да усетите как оживява духа на региона, в който плавате.

От Европатур ви предлагаме да откриете чудесата на Югоизточна Азия на борда на този прекрасен кораб, готов да впечатлява ден след ден на двуседмичните ви приключения в далечния изток. Дните прекарани изцяло на вода няма да ви стигнат, да се насладите на всички забавления и удобства, които можете да откриете на борда на Westerdam,а за скука и дума не може да става.

Вижте нашите круизи с Westerdam!

Вижте другите кораби на Holland America Line!