Costa Victoria

Впечатляващият резултат от италиански и шведски дизайн


Невероятно красив кораб, готов да ви впечатли с изцяло нова визия след основен ремонт с внимание към детайла.

За Costa Victoria, завръщането със стил е изявено с нови цветове, ново обзавеждане и нови продукции. Всички нови характеристики допълват красотата на този кораб, вече изключително очарователен и интересен с дизайнерските си елементи, включително стъклени мозайки Емилио Тадини. Зоната, предназначена за релаксация и забаваление е по-елегантна: от Гранд Бар до казиното, от СПА-центърът до каютите.

Но иновациите не са само козметични. На Costa Victoria ще откриете и ново меню от храни и напитки - Aperol Spritz бар, гурме бургери, пицария и испански ресторант за тапас и паеля.


 
 

Сравнително малък и семпъл круизен кораб от  клас Sky  на  Costa Cruises .  Неговите най-големи предимства са любезният екипаж, дружелюбната и уютна атмосфера на целия кораб и голямото открито пространство, подходяща за разходка или излежаване под слънцето. През 2013 г. той изпълнява круизи в Далечния Изток – около Сингапур, Тайланд, Виетнам и Китай.


                     

Odoo text and image block

 

Каютите на борда на кораба са много уютни и приятни, с площ между 11 и 45 кв. м. Има избор от вътрешни, външни каюти илюминатор или балкон, малки и големи апартаменти, които са най-просторни и най-пълно обзаведени.

.

Odoo text and image block