CELESTYAL CRUISES

Kalimera ! We Say It. You Live It.

  Celestyal Cruises е круизна компания, която е основана 80-те години на миналия век. Първият круизен кораб на компанията отплава от пристанището в Лимасол (Кипър) с маршрут Източно Средиземноморие - търсен и популярен и до днес. 
Celestyal Cruises от години е предпочитаната компания за круизи за много българи поради баланса между евтини оферти, позната кухня, перфектно обслужване и удобни начални пристанища на круизите, най-вече Пирея(Атина,Гърция) и Истанбул(Турция).

  Флотилията на CELESTYAL Cruises :

Odoo text and image block

 Най-продавани и най-популярни са круизите за 3 и 4 нощувки - "Егейски легенди" и "Перлите на Егейско море" сред гръцките острови.Тези маршрути са лесни за организиране, не изискват дълги отпуски и често се използват както за кратка почивка за семейството, така и за неколкодневни фирмени мероприятия. Корабите на Celestyal Cruises разполагат с перфектни конферетни зали. Освен това, компанията една от малкото, които предлагат срещу доплащане, много изгодни All Inclusive пакети, включващи освен храната на борда на кораба, така и алкохолните и безалкохолните напитки. Ако бъдат предварително закупени тези All Inclusive пакети са изключително изгодни, с което почивката, може да бъде без почти никакви допълнителни разходи. Храната на борда на кораби е любима смесица за нас българите от типична балканска и лека средиземноморска кухня, морски деликатеси, заедно с по-изискани ястия на вечеря. Въпреки че Celestyal Cruises следват традициите в круизите за официално облекло за вечеря и фиксирани часове на хранене, от 2011г. все по-успешно въвеждат и концепцията за Free Style. Това са посещения на ресторантите за хранения без задължително облекло и без фиксирани часове.