MSC ARMONIA

  

Първият кораб, по пътя на иновацията

Корабът е оптимално оборудвам да задоволи всички ваши нужди и това ще го разберете още при самото качване на борда, преди да е потеглил от началното пристанище. След иновациите MSC Armonia е дори по-добър от преди.

Към кораба са добавени нови каюти с балкони и великолепна гледка и повече площ към заведенията за хранене и развлечения.


Odoo text and image block

От MSC са помислили и за доброто настроение на най-малките пасажери - заедно с престижните партньори Chicco, LEGO и Namco са създали детски клубове и паркове за игри и веселие, включително водният Спрей парк. Родителите им пък, спокойни, че има кой да забавлява децата, могат да се отпуснат в ръцете на великолепните масажисти в MSC Aurea Spa, който също е обновен и разполага с повече площ от преди.


 
 

Напомняме ви да резервирате своите места за вечерните представления в La Fenice Theatre през мобилните си устройства, свързани към мрежата на кораба, през панелите, разположени навсякъде по палубите или направо лично на рецепция.

Всичко това е само една малка част, от това което MSC Armonia и екипажът му могат да ви предложат. Всеки ден на борда на този кораб ще преоткривате нови преживявания, който ще са сравними дори с великолепните места, на които ще ви заведе.

MSC Armonia е корабът, който ви приляга.