MSC Divina

 

Почувствайте се като истинска звезда!


  Вдъхновен от божествената актриса, спечелила множество награди - София Лорен, MSC Divina е пример за елегантността и пищността на златните векове. Насладете се на модерният комфорт, създаден от големия избор от спортни съоръжения, кътове за отдих и сцени за забавления от световен клас. Типичните круизи на борда на MSC Divina са в източни и западни Кариби и южна Европа. Корабът ще ви заведе на пътешествие до някои от най-екзотичните и желани дестинации в Карибско море, като например Каймановите острови, Ст. Томас, Мексико, Бахамите, Тукс и Кейкос и още много.


Odoo text and image block

Просторен и елегантен кораб, на борда на който всеки един елемент е изработен с внимание към детайла и мисъл за пасажерите. От каменната пещ за пици до вълнуващото Казино Венециано, или Театър Пантеон с размерите на бродуейските театри , преживяването на борда на MSC DIvina e невероятно. Почувствайте се като истинска звезда на прекрасното кристално стълбище, инкрустирано с камъни Сваровски, отпуснете се напълно в прекрасния инфинити басейн, който сякаш се влива директно в морето.

Само тук можете да си осигурите престой в апартамент София Лорен, за чиито дизайн е отговаряла самата тя. В апартамента можете да откриете множество нейни фотографии, както и точно копие на нейната лична тоалетка!

Odoo CMS- Sample image floating

Както и останалите кораби на MSC, Divina разполага също с:

MSC Yacht ClubMSC Aurea Spa

Барове и кафенета

Зони за релаксация

Фитнес

Спортни площадки

Ресторанти

Магазини

Детски клубове

Тинейджърски клубове

 

Odoo - Sample 1 for three columns

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

Odoo - Sample 3 for three columns