Odoo image and text block

MSC LIRICA

 

MSC Lirica носи отличаващо се круизно изживяване с класическите си линии, елегантност, комфорт и гостоприемност по средиземноморски, каквато е традицията на MSC.

Обгръща ви релаксираща атмосфера, с прекрасни вътрешни гледки от фоайето и невероятен изглед към морето от лаундж-залите през огромните прозорци, простиращи от пода до тавана.


На борда на кораба ще намерите изобилие от по-интимни места, като например Beverly Hills Bar или традиционният English-style Lord Nelson Pub - перфектното място за напитка преди театрална постановка.

Модерни и класически стилове се сливат на този екологичен кораб. Театър Бродуей е ултрамодерна интерпретация на класическите театри. Не забравяйте, че за да посетите постановките вечер, първо трябва да си направите резервация през телефон или таблет, от някое от устройствата, намиращи се навсякъде из кораба или лично на рецепция.

 

 
 


На MSC Lirica са добавени нови просторни каюти с балкони за удоволствие на гостите на кораба, които могат да се наслаждават на панорамните им гледки. Ресторантите и бюфетите също са разширени, което прави възможно представянето на още повече кулинарни изненади. Над 300 квадратни метра са площите за музика и танци.
С помощта на престижни партньори като Chicco, LEGO® и Namco® са изградени зони за деца на всяка възраст като например Спрей Парк - открит воден парк. За любителите на уелнес процедурите на борда на кораба присъства и известният MSC Aurea Spa с огромна площ за релаксиращи масажи.


Корабът MSC Lirica е не по-малко впечатляващ от дестинациите, на които ще ви заведе!