MSC MAGNIFICA


MSC Magnifica е кораб от клас Musica на MSC Cruises. Построен е в корабостроителницата в Сен Назер, Франция. Плава под Панамски флаг и първото му плаване е било на 09 Март 2010г. На борда има 22 000 кв.м. обществено достъпни площи, разпределени на 13-те пътнически палуби.

MSC Magnifica предлага на своите пасажери майсторски дизайн и елегантна изисканост.

Съчетавайки традиционна майсторска изработка с иновативен съвременен дизайн, корабът успява да впечатли дори редовните любители на круизи. Превъзходните зали на кораба са наслада за всички сетива - например петте гурме ресторанта, в които се сервира храна от цял свят, тематични барове и специални зони и клубиве за деца и тийнейджъри.

На борда на този кораб се намира и небезизвестният MSC Aurea Spa - превъзходен СПА център - една възможност за пасажерите да се насладят на отпускащи и терапевтични масажи, ултра модерни терапии за красота, сауна, турска баня, фитнес център, стая за таласотерапия и зони за релакс.

Зоните за отдих на кораба са особено впечатляващи - отворен комплекс с басейни, водовъртежи, солариум. На борда има и затворен басейн със слънчев покрив, който при хубаво време се отваря, което го прави подходящ за ползване при всякакви метеорологични условия. Пасажерите могат да се възползват също от тенис корт, мини голф, боулинг зала, билярдна зала, високотехнологичен спортен център и писта за бягане.

С толкова много възможности за забавление и почивка, пасажерите на кораба могат да са сигурни, че за миг не би им доскучало на борда на MSC Magnifica. Възможности за забавление вечер включват няколко дискотеки и барове, 4D кино, интернет кафене, зала за пушене на пури, театър с 1200 места и редовни програми, концерти и тематични вечери.

За по-романтично настроените пасажери винаги съществува възможността да се отдадат на питие под звездите на някоя от обширните палуби на кораба.

Технически характеристики:

Брутен тонаж: 95 128

Дължина: 293.8 м.

Палуби: 13

Капацитет: 2550(нормален)

3605(максимален)

Макс. скорост: 23 възела (43км/ч)

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

Odoo - Sample 3 for three columns