MSC Magnifica

Великолепно преживяване

Odoo image and text block

  MSC Magnifica предоставя на своите пасажери най-доброто от двата свята с комбинацията си от майсторски дизайн и спокойно съвършенство. Традиционното майсторство, съчетано с модерни дизайнерски идеи успяват да изненадат дори редовните круизни пасажери. Прекрасните зали на борда на кораба са като пиршество за всички сетива - 5 звездни гурме ресторанти, сервиращи храна от цял свят, 12 дизайнерски бара с уникален облик и специални детски и тинейджърски клубове.

 

Любимият на всички пасажери на MSC - Aurea Spa също ви очаква на борда на Magnifica. Традиционни масажи, ултрамодерни разкрасителни процедури, сауна, турска баня, фитнес център, център за таласо терапия и зона за релаксация са услугите, които може да очаквате тук.

Освен в СПА- центъра, навсякъде по палубите на този прекрасен кораб можете да откриете места за почивка и забавление - невероятен воден комплекс на открито, джакузита, солариум, тенис, мини голф, боулинг, билярд, спортна зала и дори писта за бягане. Едно от нещата, с които дизайнерите на MSC Magnifica се гордеят най-много е басейнът със стъклен покрив, който може да се прибира - така при лошо време пасажерите могат да го използват на закрито, а при хубаво време - на открито.


Odoo image and text block

С толкова много дейности и тематични зали можете да сте сигурни, че всеки момент на борда на MSC Magnifica ще е неповторим. Вечерните програми са само черешката на тортата. Изборът включва казино, панорамна дискотека, 4D кино, интернет кафе, зала за пушене на пури, театър за 1200 души, както и живи представления в заведенията - безброй възможности за морското ви пътешествие.

Ако желаете момент на спокойствие и тишина, винаги можете да избягате от шума и оживлението на някоя от палубите с напитка в ръка.

Името на кораба в превод от италиански “Великолепен” не лъже - преживяването на борда на този прекрасен плавателен съд наистина е великолепно!