MSC Musica

Добре дошли на борда!

MSC Musica е нов вид екологичен кораб, с грациозен дизайн, широки публични пространства, създадени с много въображение и внимание към детайлите, от естествени материали. Животът на борда на MSC Musica е прекрасен още от момента на качване на кораба - от триетажния водопад в централното фоайе до прозрачното пиано, висящо над прекрасен басейн с кристални води.

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

 


Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

 

Дизайнерските зали на борда на кораба са също толкова впечатляващи, без значение дали танцувате в Crystal Lounge, почивате си и се наслаждавате на чаша вино в Havana Club cigar lounge, забавлявате се в казиното Sanremo или се наслаждавате на постановка в La Scala Theatre.

 

Прекрасното разнообразие на храната на борда на MSC Musica също впечатлява гостите на кораба. Прясно приготвени италиански гурме специалитети в Il Giardino, азиатски чудеса в Kaito Sushi Bar или ароматни пици - MSC  знаят как да угодят на всеки вкус.

Децата и младежите могат да се насладят на специално отношение в вътрешните и външните зони за деца и подрастващи, собствен басейн и още много забавления.

Заповядайте на MSC Musica и разгледайте магнетичният свят от топлина, музика и уют, който прави всяка секунда от Вашият круиз незабравима!