MSC OPERA

 

Третият кораб на MSC, тръгнал по пътя на иновацията


  Още стъпвайки на борда на MSC Opera той сякаш ви отвежда на пътешествие, изпълнено с приключения, дори преди да е потеглил от пристанището! С впечатляващата си разновидност от нови съоръжения и удобства, корабът е готов да задоволи всяка Ваша нужда, дори по-добре от преди!

Odoo text and image block
Odoo - Sample 1 for three columns

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

Odoo - Sample 3 for three columns

 

От MSC са добавили нови каюти с балкони, за да предложат на своите пасажери превъзходни панорамни гледки.

Разширили са площта на ресторанта и бюфетите, за още по-пищно разнообразие от кулинарни шедьоври.

Друга нова добавка на кораба е площта за музика и танци, разположена на над 300 квадратни метра. Заедно с помощта на Chicco , LEGO ® and Namco®, MSC са създали прекрасни нови зони за деца на всякакви възрасти. Спрей паркът например е чудесно място за водни забавления. На  MSC Opera има и достатъчно места за отдих - MSC Aurea Spa също е реновиран, предлагащ повече места за отпускащи масажи и терапии.

За любителите на шопинга MSC са подготвили нов търговски център Walk Through Shops на палуба 6.

Teatro dell’opera е ултрамодерна интерпретация на традиционните теaтри. За да посетите някое вечерно шоу, трябва да си направите резервация предварително - през стоя телефон или таблет, през тъч скрийн таблата, които ще намерите навсякъде из кораба или на рецепцията.

Всичко това е само част от удоволствията, които MSC Opera може да ви предложи, защото MSC Opera е кораб, създаден за да е удобен за Вас.