MSC Orchestra

Дирижирайте своето приключение!

Odoo image and text block

MSC Orchestra ще ви направи диригент на собственото ви пътуване. Вие сами решавате на кои екскурзии на брега да присъствате, и на кои - не. Плаването между две дестинации и истинско приключение по вода, по време на което не остава време да ви доскучее. Прекарвайте всяка вечер, откривайки ново заведение или развлечение, или просто погледайте как се изместват звездите - гледка, на която може да се насладите само в открито море, далеч от брега! Атмосферата тук е подходяща както за влюбени двойки, така и за семейства с деца или компания от приятели! На борда на MSC Orchestra има развлечения за всички!

 

 

 
 


MSC Orchestra ще ви заведе и на вълнуващо кулинарно приключение, от китайски ресторант Shanghai с автентични Dim Sum специалитети, до Four Seasons гурме италианска кухня и разбира се - La Piazzetta, където можете да откриете най-добрата пица извън Неапол.

Направете всеки момент специален повод танцувайки на жива музика в Savannah Bar или като си изпробвате късмета в Palm Beach Casino, а защо не и с шоу на живо в  Covent Garden Theater.


Odoo image and text block

Ако целта ви е релаксация и спокойствие, на борда ще откриете обширна палуба за отдих под слънчевите лъчи, където да почувствате тялото и ума си преродени. Отдайте се на блаженството в турската баня, сауните и прекрасните масажи и терапии.

За любителите на спорта от MSC са подготвили спортен комплекс, 5 прекрасни басейна и дори писта за бягане на  открито, за да можете да се наслаждавате на невероятната гледка на морската синева, докато спортувате.

 

Odoo image and text block

Децата направо пощуряват със забавленията в детският клуб за забавления Jungle Adventure, а юношите разполага със свой собствен Teen’s Club.

Корабът побира 3223 пасажера, които биват обслужвани от около 1054 души персонал. Каютите, ресторантите, баровете, басейните и всички други места за забавление или почивка са разположени на цели 16 палуби.

Максималната му скорост е 22,90 възела. Корабът разполага с Energy Saving and Monitoring System.