Odoo image and text block

MSC SINFONIA

 

Незабравимо преживяване


Дори преди MSC Sinfonia да отплава от началното пристанище, още при качването на борда  на кораба ще започне вашето пътешествие. С впечатляващите нови характеристики, корабът е още по-добре оборудван от преди, за да задоволи всяка една нужда на своите пасажери.

От екипа на MSC са добавили нови каюти с балкони, които разкриват невероятни гледки към океаните и моретата, през които плава MSC SInfonia. Площта на ресторантите и бюфетите също е по-голяма, за да е възможно по-голямо разнообразие от деликатеси. Добавили са и 300кв. Метра дансинг зона. Заедно с помощта на престижните си партньори Chicco, LEGO® и Namco® са създадени детски центрове и увеселителни зони вътре и вън на палубите.

Ако искате да посетите театър San Carlo Theatre, утрамодерен театър, който понтира класическите такива, трябва първо да направите резервация на свое устройство, свързано с Wi-fi към кораба, на някое от устройствата по палубите или направо на рецепция.

Всичко, което сме ви описали до тук е само малка част от услугите и удобствата, които кораб MSC Sinfonia може да ви предложи. Цял свят от нови изживявания ви очаква на борда на MSC Sinfonia.