Odoo image and text block

MSC SPLENDIDA

  Slendida е круизен кораб от Class Fantasia може да побере 3247 пасажери. Построен е през 2009 и разполага с 18 палуби. Има 4 открити басейна и открит детски; 10 джакузита; спа център; фитнес; алея за джогинг и разходки; игрища за баскетбол, тенис на корт, волейбол и тенис на маса; 4 основни и специализирани ресторанта; бюфети на самообслужване; барове и конферентни зали; кино-театър разполегащ с 1600 места; казино; магазини; детски клуб и зала с видео игри. Корабът разполага с различни категории каюти. Основно се разделят на апартаменти, каюти с балкон, каюти с прозорци и вътрешни кабини. Има специално обзаведени каюти за настаняване на хора с увреждания. Във всички каюти има климатик. Има възможност за достъп до интернет срещу допълнително заплащане.

АПАРТАМЕНТИ:

 MSC Yacht Club Royal Suite; Yacht Club Executive & Family Suite; MSC Yacht Club Deluxe Suite;Suite.

 Площта на апартаментите е от 36 до 53 кв.м. Леглата могат да се ползват като единични или двойни, банята разполага с вана, има дневна със столове и дива, удобна гардеробна, прекрасна веранда с панорамни прозорци, сейф, телевизор и мини бар.

Каюти с балкон (Balcony cabin) - площ 22-26 кв.м. Леглата им могат да се ползват както за единични така и за двойни. Баня с душ, гардероб, диван, балкон, мини-бар, сейф и телевизор.  

Каюти с прозорец (Ocean View) - площ: 17 - 20 кв.м. Леглата също могат да се ползват като единични или двойни. Разполагат с баня с душ, 2 кресла, гардеро, мини-бари, сейф и телевизор.  

 Вътрешни каюти (Inside) - с площ 16 кв.м. И при тях леглата могат да се ползват като единични или двойни. Баня с душ, мини-бар, сейф и телевизор

  Технически характеристики:

  Брутен тонаж: 137 936

  Дължина: 333,30 м

  Палуби: 18 (13 пътнически)

  Капацитет: 3900 пасажери

  Екипаж: 1313

  Макс. скорост: 21 възела (39км/ч)  


Odoo - Sample 1 for three columns

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

Odoo - Sample 3 for three columns