MSC Splendida

Odoo image and text block

Изживейте мечтания круиз!

Еко-корабът MSC Splendida ще ви заведе на магично пътешествие до най-желаните дестинации в света, докато самият той е прекрасно място сам по себе си.

Определено ще ви харесат живата музика и необикновеното разнообразие от дизайнерски ресторанти с голям избор от гурме специалитети от традиционни средиземноморски ястия до пикантна мексиканска храна. В края на вечерите ви каним на представление от световен клас в The Strand Theater, танци в Club 33 Disco или да опитате късмета си в Royal Palm Casino.

 

За любителите на спорта корабът също разполага и с множество спортни съоръжения - четири басейна, писта за бягане, зала за скуош и ултра модерен фитнес център.

Успокоете тялото и духа си в екзотичния СПА център MSC Aurea Spa с балнезийски масаж, теласотерапия, турска баня, джакузи, солариум и разнообразни разкрасителни процедури.

Насладете се на слънчевите на лъчи необезпокоявани на 18-тата палуба на кораба, предназначена само за възрастни, докато децата и подрастващите се забавляват в клубове специално за тях.

Както и  в останалите кораби на MSC, пасажерите на Splendida могат да се възползват от най-високата класа лукс в MSC Yacht Club - или както е известен “кораб в кораба” с уникални предимства и ВИП услуги, недостъпни за останалите пасажери на кораба.

С толкова много възможности на борда, всеки ден на MSC Splendida осигурява на пасажерите си очарователни приключения не само на брега, а и на вода.


Odoo - Sample 1 for three columns

 

 

Odoo - Sample 2 for three columns

 

 

Odoo - Sample 3 for three columns